Julemerker

Vi tibyr julemerker til inntekt for Norske soroptimisters Utdanningsfond for kvinner i Sør. Du bestiller - vi sender!

Larvik-klubbens julemerker startet opp som en idé i 2001 og det første merket så dagens lys i 2002. Merket ble tegnet av et medlem i klubben, og ble solgt i perioden 2002-2005. På arkene, med 10 merker, ble det gitt informasjon om både organisasjonen og utdanningsfondet som fikk penger fra salget.

Nytt merke ble tegnet i 2006 og det tok tre år før opplaget på nye 2000 merker ble solgt.

Tredje utgave kom i 2009 og i løpet av to år hadde vi solgt hele opplaget, igjen.

Fjerde utgave ble tegnet og trykket i 2011, 2000 eksemplarer denne gangen også. Soroptimister over hele landet var kunder, også privatpersoner og utenlandske soroptimister kjøpte julemerker.

Femte opplag, også dette i 2000 eksemplarer, ble tegnet og trykket i 2015 og foreløpig i år har salget gått over all forventning. Dersom vi selger alle i løpet av to år, har vi på nytt solgt for ca. kr. 50.000,-. Gjennom årene har det blitt en god inntekt for klubbens prosjekter og utdanningsfondet med nær kr. 250.000,- minus våre trykkeutgifter.

Julemerkene er som et columbiegg, eller populært sagt; et Kinderegg! Soroptimistene landet over får pyntet opp julehilsningene sine, organisasjonen blir markedsført og utdanningsfondet får penger til støtte for utdanning av kvinner! Det kan nesten ikke bli bedre når en tenker på hvor lite et slikt julemerke er! Så jentene i Larvik-klubben har denne oppfordringen: Glem e-post når det gjelder julehilsninger, send en god gammeldags hilsen i posten og pryd konvolutten med soroptimistenes eget julemerke!

God jul!

Larvik soroptimistklubb

Julemerker